Hotel Aquamarin★★★ - 8380 Hévíz Honvéd u. 14.
+36 83/ 545 960
Egészséget ajándékba! Részletek
Tekintse meg képgalériánkat! Részletek
Hévízi terápiák,
gyógyászati kezelések
Részletek

Gasztronómia

Étterem

Szállodánk éttermében házias ételek és salátabár bőséges választékát kínáljuk vendégeinknek. Előzetes egyeztetések alapján speciális étrendet is összeállítunk. Az étkezések (reggeli, vacsora) svédasztalos rendszerben történnek. Szállóvendégeinken kívül természetesen várjuk azon külsős vendégeket is, akik szívesen kipróbálnák szállodánk büfé- vagy a'la carte kínálatát.

presszó

ÉTTEREM

Reggeli

0700 - 1030

Vacsora

1630 - 1930

PRESSZÓ

Naponta

0800 - 2000

Presszó

presszó

A presszóban italok széles választékával várjuk vendégeinket. A kínálathoz tartoznak: melegszendvics, pizza, forralt bor, szénsavas és rostos üdítőitalok, teák, kávékülönlegességek, sörök és borok, röviditalok stb. Vendégeink a hangulatos teraszon (nyitott kerthelyiségben) is helyet foglalhatnak, ahol a szabadidő "aktív" eltöltése érdekében minigolf pályák találhatók.

Medencénél

medencénél

A nyári hónapokban a medence mellett egy pavilonban hűsítőket (ásványvíz, üdítők, csapolt sör, bor), fagylaltot, friss gyümölcsöt, hotdogot, stb. árusítunk a felfrissülésre vágyó fürdőző vendégeinknek! Egyes csomagajánlataink tartalmazzák a felsorolt választék valamelyikét!

    Positive SSL